Akutindsatsen virker i Varde

16/1/13 10:33

Varde Kommune

Jobcenteret i kontakt med næsten alle, der er i fare for at falde ud af dagpengesystemet. Omkring 40 har fået job. Der er aktivitet på højeste blus for at skaffe job og uddannelse til de 206 ledige fra Varde Kommune, som er i fare for at miste dagpengeretten inden for det kommende halve år.

192 har været til samtale på Jobcenter Varde, og 124 sagde ja til at få en personlig jobformidler. Indsatsen har indtil videre skaffet job til omkring 40.

-Vi har været i kontakt med næsten alle, og rigtig mange har fået job. Så nu skal beskæftigelsesministeren lige spise brød til i forhold til kommunernes indsats. Jeg bliver ærlig talt lidt pikeret over, at man antyder, at vi ikke kan løfte opgaven. Tallene viser, at vi faktisk gør det rigtig godt, siger formand for udvalget for arbejdsmarked og integration i Varde Kommune Thyge Nielsen (V).

Otte af de udfaldstruede er på vej i uddannelse. 15 er kommet i praktik, løntilskudsjob eller er blevet vikarer i et jobrotationsprojekt. Fire er sygemeldt, og 57 har takket nej til yderligere indsats fra jobcenterets side, oplyser jobcenterchef Erik Schultz.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.