Lars Stentoft ny direktør for Kultur, Service & Events

22/03/2012 14:11

Viborg Kommune

Fra den 1. august 2012 er Lars Stentoft ny direktør for Kultur, Service & Events i Viborg Kommune.

Lars Stentoft er 49 år og har siden 2010 drevet selvstændigt konsulentfirma inden for projekt-, leder- og organisationsudvikling. Frem til 2010 var han direktør for kultur, fritid, kommunikation og erhvervsudvikling i Kolding Kommune – og inden da chef for kultur- og fritidsforvaltningen i Aalborg Kommune.

Den nye Viborg-direktør har en kunstnerisk baggrund fra musikkonservatorium og universitet – og har været udøvende musiker på slagtøj i flere symfoniorkestre og professionelle rock-, jazz- og big bands.

Lars Stentoft har en Master of Public Management fra Syddansk Universitet. Lars Stentoft

Via en række ledende poster i Herning, Aalborg og Kolding Kommune har han været engageret i mange udviklingsprojekter mellem kommune og private aktører – som f.eks. virksomheder, professionelle idrætsklubber og kultur- og uddannelsesinstitutioner.
Som eksempler kan nævnes:

- Nordkraft på Aalborgs havnefornt – et stort center for kultur, idræt og oplevelsesøkonomi,
- Videreudvikling af Gigantium i Aalborg til oplevelsesarena for kultur og eliteidræt,
- Designby Kolding – en kommunestrategi med inddragelse af virksomheder og institutioner.


- Der har været rigtig stor interesse for direktørjobbet, og 43 valgte at lægge billet ind på stillingen, fortæller borgmester Søren Pape Poulsen. Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Lars Stentoft, som jeg er sikker på kan bidrage med rigtig megen dynamik og synergi i vores samarbejde med virksomheder og institutioner i og uden for kommunegrænsen - og dermed yderligere skærpe Viborg Kommunes profil.

Lars Stentoft bor i Herning sammen med Lisbeth Hattens og deres datter på 15 år. Han afløser den tidligere direktør på området, Lars Munkøe, der gik på pension med udgangen af 2011.

Frem til den 1. august 2012 varetager direktør for Fællesstaben, Birgit Plambeck, fortsat ledelsen af Kultur, Service & Events i Viborg Kommune i samarbejde med cheferne på området.
 

Mest Læste

Annonce