Konflikter mellem udlejer og lejer - sådan undgår vi det

Konflikter mellem udlejer og lejer - det som ingen gider at bruge hverken tid eller penge på. Men det kan meget vel blive en realitet, hvis der ikke er styr på formaliteterne inden lejemålet træder i kraft.

Til ethvert lejemål bør der laves en lejekontrakt, hvad end det drejer sig om udleje, fremleje eller erhvervsleje. Som udlejer eller lejer skal du være sikker på, at lejekontrakten er i orden rent juridisk. Der ligger mange gratis skabeloner frit tilgængelige på internettet, men du bør tænke dig om en ekstra gang, før du benytter dig af disse. De omfatter som regel ikke alle de nødvendige punkter og paragraffer. Det drejer sig især om §11, som ikke findes i gratis skabelonerne. Det er under §11, at udlejer har mulighed for at skrive specifikke regler for lejemålet ind. Det er eksempelvis her, at udlejer kan skrive om der må ryges i lejemålet, om det er tilladt at male væggene i andre farver end hvid, og om der må holdes husdyr osv. 
 
Hos Legal Desk er du sikker på at få en lejekontrakt, der sikrer både lejer og udlejer og som lever fuldt op til lovgivningen. På den måde undgår du problemer i forbindelse med lejemålet. 
 
Hvordan laver jeg en lejekontrakt?
En advokat kan lave lejekontrakter, men du har også mulighed for selv at lave dem - og samtidig være sikker på, at indholdet er korrekt. Det gør du ved at benytte Legal Desk. Legal Desk er en platform, hvor du nemt, sikkert og hurtigt laver dine juridiske produkter ved at udfylde formularer på hjemmesiden. Fordelen er, at du kan sidde hjemme eller på kontoret og lave en lejekontrakt. Samtidig får du et produkt, der er af samme kvalitet, som hvis det var en advokat der havde udformet det, men til en brøkdel af prisen. 
Hvem kan lave en lejekontrakt?
Alle kan lave en lejekontrakt gennem Legal Desk. Du udfylder blot en formular på hjemmesiden, hvor du besvarer en række spørgsmål vedrørende lejemålet. Formularen er lavet af jurister, og spørgsmålene er de samme, som en advokat ville stille. Først når du er tilfreds med dine svar, går du videre til betaling. Når dokumentet er betalt, får du straks adgang til din lejekontrakt. Herefter er der blot tilbage at begge parter underskriver. Og så er lejekontrakten gyldig. 
 
Hvordan sikrer jeg mig, at kontrakten er lovlig?
Når du laver lejekontrakter gennem Legal Desk, er du sikker på, at indholdet lever op til lovens krav. Det er jurister, der laver formularerne og de opdateres løbende efter gældende lovgivning. 
 
Hvis du af hvilken som helst årsag ikke er tilfreds med dit køb, kan du benytte dig af den tilfredshedsgaranti, som Legal Desk altid tilbyder. 
 
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer