Konservativ frataget mødelederopgave ved samråd

SF's Karina Lorentzen skal alligevel være mødeleder ved Thornings samråd i dag. Panik, siger Konservative.

De Konservatives Tom Behnke kommer ikke til at lede dagens samråd med statminister Helle Thorning-Schmidt (S). I stedet bliver det formanden for retsudvalget, Karina Lorentzen (SF), som bliver mødeleder.

Det står fast få timer før det afgørende samråd. Tom Behnke er næstformand i retsudvalget, og det er normal kutyme, at næstformanden tager over, når formanden er forhindret.

Men Karina Lorentzen har ifølge De Konservative droppet sine planer for alligevel at kunne indtage stolen ved siden af statsministeren under samrådet. Tom Behnke mener, at statsministeren må være "bange" for samrådet i retsudvalget.

- Panik før lukketid! Statsmin. tør ikke lade Behnke lede dagens samråd. Formand kaldt hjem fra vigtigt møde i Jylland, skriver De Konservative på Twitter.

En lignende melding kommer fra Tom Behnke på Facebook:

- Hvor bange er statsministeren for samrådet i retsudvalget i dag? Sådan spørger den konservative politiker Tom Behnke på sin Facebook-profil.

/ritzau/

 

Emneord: Samråd, Helle Thorning-Schmidt, Karina Lorentzen, Tom Behnke
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 03.11.14 Politik
  Skattesagskommissionen har afgivet beretning

  Kommissionen til undersøgelse af sagen om behandlingen af Helle Thorning-Schmidts og Stephen Kinnocks skattesag har i dag afgivet beretning til justitsministeren.

 • 07.10.14 Politik
  DOKUMENTATION: Statsminister Helle Thorning-Schmidts tale

  Statsminister Helle Thorning-Schmidts tale ved Folketingets åbning den 7. oktober 2014

 • 26.02.13 Politik
  FAKTA: Det står i regeringens vækstplan

  Lavere selskabsskat og flere penge til boligrenovering er nogle af elementerne i regeringens vifte af forslag. Regeringen har tirsdag formiddag præsenteret en samlet plan for at fastholde og skabe nye private job samt øge danske virksomheders konkurrenceevne.