Konservativ frataget mødelederopgave ved samråd

SF's Karina Lorentzen skal alligevel være mødeleder ved Thornings samråd i dag. Panik, siger Konservative.

De Konservatives Tom Behnke kommer ikke til at lede dagens samråd med statminister Helle Thorning-Schmidt (S). I stedet bliver det formanden for retsudvalget, Karina Lorentzen (SF), som bliver mødeleder.

Det står fast få timer før det afgørende samråd. Tom Behnke er næstformand i retsudvalget, og det er normal kutyme, at næstformanden tager over, når formanden er forhindret.

Men Karina Lorentzen har ifølge De Konservative droppet sine planer for alligevel at kunne indtage stolen ved siden af statsministeren under samrådet. Tom Behnke mener, at statsministeren må være "bange" for samrådet i retsudvalget.

- Panik før lukketid! Statsmin. tør ikke lade Behnke lede dagens samråd. Formand kaldt hjem fra vigtigt møde i Jylland, skriver De Konservative på Twitter.

En lignende melding kommer fra Tom Behnke på Facebook:

- Hvor bange er statsministeren for samrådet i retsudvalget i dag? Sådan spørger den konservative politiker Tom Behnke på sin Facebook-profil.

/ritzau/

 

Emneord: Samråd, Helle Thorning-Schmidt, Karina Lorentzen, Tom Behnke
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også