OVERBLIK - også fra 7. sal på Hotel STAY Islands Brygge
OVERBLIK - også fra 7. sal på Hotel STAY Islands Brygge

OVERBLIK 7. maj 2014 – konference for topledere i centraladministrationen

Politik

11/3/14 3:02

Jakob Brix

Den 7. maj 2014 afholder ScanJour konferencen OVERBLIK, eksklusivt for 200 topledere i centraladministrationen. Der fokuseres på løsninger og udfordringer i den offentlige sektor når der opereres under det fortsatte udgiftsloft de kommende år.

Den 7. maj 2014 afholder ScanJour konferencen OVERBLIK, eksklusivt for 200 topledere i centraladministrationen. Der fokuseres på løsninger og udfordringer i den offentlige sektor når der opereres under det fortsatte udgiftsloft de kommende år.

Blandt talerne er direktør Niels Gotfredsen fra Moderniseringsstyrelsen, direktør Christian T. Ingemann i Dansk Erhverv og partner Jørgen Kjærgård fra Implement.

Konferencen undersøger og diskuterer de effektivitetsudfordringer den offentlig sektor står med netop nu og i de kommende år.

Niels Gotfredsen vil tale om hvilke forventninger er der til det fortsatte udgiftsloft, hvordan kommer det til at tegne fremtiden og så vil han løfte sløret for hvordan, resultatstyringen mellem styrelserne og ministerierne vil forme sig i de kommende år.

Christian T. Ingemann vil dele sine tanker om hvordan den statslige sektor kan lære af den private. Et opgør med den nuværende velfærdsstat er undervejs i disse år; hør Christians bud på hvilke tiltag og visioner som det offentlige skal gennemgå, for at det bliver et succesfuldt opgør.

Jørgen Kjærgaard, som taler om fremtidens offentlige sektor version 3.0, og om at vi står i en unik situation, hvor krisen kræver at vi  tænker kreativt for at sikre velfærdsstaten. Jørgens bud er en positiv løsning, hvor vi bruger innovation, optimeringer og erkendelse af af fremtidens udfordringer skal tackles anderledes end hidtil.

Konferencen afholdes på 7. Sal på Hotel STAY Islands Brygge, hvor der er en fantastisk udsyn og overblik over Københavns Havn.

Henvendelse til konferenceansvarlig Jakob Brix, ScanJour, 26314227, [email protected], hvis du ønsker mere information om konferencen

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.