Kosmetiske alderstegn kan i dag bekæmpes med Botox og garanterer et yngre udseende uden operation

Rynker er et grundlæggende og uundgåeligt alderstegn, men dette betyder ikke, at mange danskere kan se bort fra den kosmetiske forskel. Tværtimod kan det vække megen bekymring og føre til frustrationer over en aldrende hud.

Sponsoreret indhold

Før i tiden handlede det primært om sund kost, regelmæssig motion og ingen rygning for at gøre sig forhåbninger om en hud, der skubber rynkerne lidt til side. I dag gør dette sig stadigvæk gældende, men det er ligeledes muligt at få bekæmpet de kosmetiske alderstegn med en Botox-behandling. 

Artiklen her vil fortælle dig mere om Botox-behandling mod rynkerne, hvor du kan tage hånd om problemet helt uden operation eller en længerevarende behandling. I stedet skal du slippe med 10-20 minutter af din tid for at genvinde hudens glatte overflade. 

Botox-behandling mod rynker er et hit

Siden Botox vandt indpas i Danmark tilbage i 00’erne, er det kun gået én vej. I dag er populariteten af diverse kosmetiske behandlinger med både Botox og fillers stigende, og her ser vi særligt én Botox-behandling, der er og bliver en favorit herhjemme. Det drejer sig nemlig om en botox behandling, der fungerer som en ikke-permanent rynkebehandling. 

En rynkebehandling med Botox behandling gør det muligt at mindske eller helt fjerne panderynker, bekymringsrynker eller lignende og på den måde genvinde hudens yngre udseende. Botox har til formål at minimere musklens evne til at trække sig sammen, der får den til at slappe af og dermed blive mindre. Det vil resultere i en rynkebehandling med Botox, hvor særligt de dybe rynker vil blive markant forbedret. 

En minimal risiko med Botox-behandling 

Man kan fristes til at tro, at en Botox behandling medfører en stor risiko for bivirkninger eller fejlagtige resultater efter en behandling. Heldigvis har forskning og forbedring inden for området gennem mange år resulteret i, at dosering og anvendelse er langt mere korrekt i dag. Ifølge Claus Zachariae, der er formand for Dansk Dermatologisk Selskab, vil de anvendte doser til kosmetiske behandlinger medføre en minimal risiko for bivirkninger. Samtidig vil Botox forsvinde over tid, og dermed ikke kunne give kroniske bivirkninger eller kosmetiske udfordringer. 

Som oftest vil der medfølge nogle typiske bivirkninger som svag hovedpine, hævelse og rødmen efter Botox-injektionerne. Dette vil aftage efter få timer eller få dage, og resultatet vil typisk vise sig med det samme. 

En Botox-behandling mod rynker redder ikke huden for evigt

Selvom det er fristende at vie sin tillid til Botox-behandlingernes magiske evner, er det dog nødvendigt at kende til den ikke-permanente faktor i disse behandlinger. Du vil ofte kunne nyde godt af resultatet i 3-4 måneder, hvorefter det vil aftage og dermed kræve en opfølgende behandling. 

Sådan vil det fortsætte, indtil du vælger at stoppe med behandlinger eller få foretaget en mere permanent løsning. Derfor spiller særligt sund kost og motion en vigtig faktor i vedligeholdelsen af din hud. Det samme gør sig gældende for rygning, der er én af de største faktorer for udvikling af dybe rynker i en tidlig alder.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer