Kulturministeriet

Kulturministeriet

Nybrogade 2, 1203 København K

Telefon: 3392 3370 Website: www.kum.dk E-mail:

Kulturministeriet

Artikler

 • Danmark får et samlet Nationalbibliotek
  12.09.16 Velfærd

  Kulturminister Bertel Haarder samler per 1. januar 2017 Danmarks to største national- og forskningsbiblioteker – Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek – i én organisation under navnet Nationalbiblioteket.

 • 10 mio. kr. til fremme af integritet i idrætten og idræt for udsatte
  13.01.16 Velfærd

  Dansk idræt styrkes nu økonomisk på tre konkrete områder: 1 mio. kr. til Anti Doping Danmarks platform til bekæmpelse af matchfixing, 3 mio. kr. til Play the Games arbejde for at fremme god forvaltning og bekæmpe korruption i internationale idrætsorganisationer, samt 6 mio. kr. til understøttelse af idræt for udsatte personer.

 • Mere effektiv håndhævelse af ophavsretskrænkelser på internettet
  07.10.14 Politik

  Teleindustrien har indgået en ”Code of Conduct” med Rettighedsalliancen. Aftalen sikrer, at når en domstol har afgjort, at et teleselskab skal gennemføre såkaldt DNS-blokering (domaine name system-blokering) af en hjemmeside, så vil alle teleselskaber også gennemføre en blokering af samme hjemmeside. Og det vil ikke længere være muligt at få adgang til hjemmesiden.

 • Kulturminister Uffe Elbæk støtter udviklingen af kulturlivet i Østjylland
  03.12.12

  Kulturministeren indgår i dag en kulturaftale for 2013 – 2016 med de seks østjyske kommuner i Kulturring Østjylland og støtter tiltag i aftalen med i alt 2,4 mio. kr. Kulturminister Uffe Elbæk siger:

Navne

Cases

 • Her er hele medieaftalen 2019-2023
  29.06.18 Politik

  Ny radiokanal. DR som kulturinstitution. Flytning af 24syv men også friere krav, færre flow-tv-kanaler men også en ny tv-kanal. Her er medieaftalen for 2019-2023.

 • Rapport afdækker samarbejdspotentiale for folkeoplysning
  10.09.15 Velfærd

  Ny rapport om tværgående samarbejde blandt folkeoplysningens aktører viser stort potentiale for foreninger ved samarbejde og anviser veje for kommuner til at fremme foreningers samarbejdsrelationer. I Ørsted på Djursland fungerer det godt.

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner