Kulturministeriet får ny departementschef

Marie Hansen ny departementschef i Kulturministeriet.

Kulturministeriet har udnævnt Marie Hansen til ny departementschef. Marie Hansen har siden 2003 været direktør i Arbejdsmarkedsstyrelsen, og før det har hun været ansat i både Beskæftigelsesministeriet, Statsministeriet og Økonomiministeriet.

- Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Marie Hansen. Marie Hansen har særligt i sit nuværende job udvist evne til at håndtere et væld af interessenter. Det er jeg sikker på, at kulturområdet får glæde af, siger kulturminister Marianne Jelved (R).

Marie Hansen er 49 år og uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet. Hun tiltræder stillingen som departementschef 1. januar 2014.

Kulturministeriets departementschef gennem de seneste 13 år, Karoline Prien Kjeldsen, stoppede i september på grund af sygdom

Emneord: Kulturministeriet, Departementschef, Marie Hansen
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også