Bente Klarlund er gæst i Sundhedsvisioner

Lægen bag KRAM: Staten skal tage mere ansvar for borgerens helbred

Hun har i stor stil påvirket dansk sundhedspolitik og er træt af, at der er mere forkus på at forebygge indlæggelser end på at forebygge at danskerne bliver syge.

Hvorfor har vi ikke fokus på at forebygge sygdom og forbedre danskernes generelle sundhedstilstand, spørger den kendte læge og undrer sig over, at man i dansk sundhedspolitik taler mere om at forebygge indlæggelser end om at forebygge alvorlig sygdom.

Temaside med podcasts

Se vores samling med tankevækkende og inspirerende podcast på denne side.

Bente Klarlund kan bevise, at motion skaber dræberceller, der gå til kamp mod aktive cancerceller og forhindrer at en cancer vender tilbage. Hun kan også bevise, at du er raskere, når du er glad og i mental balance.

Lyt til denne episode af podcasten Sundhedsvisioner, hvor Bente Klarlund fortæller mere om sin karriere og sine resultater, og hvad hun ville ændre, hvis hun fik superkræfter og med et snuptag kunne ændre én væsentlig ting i det danske sundhedsvæsen. 

 

Emneord: Sundhedsdebatten, Bente Klarlund, Podcast, Line Gade, strukturel forebyggelse, Sundhedsvisioner, sundhedskommunikation, Forebyggelse, 210819
Sundhedskommunikation på DenOffentlige.dk Om Sundhedskommunikation
Aktivitet: Artikler: 7 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også