Landsforeningen af VæreSteder

Landsforeningen af VæreSteder

Danmarksgade 6a, 1., 7000 Fredericia

Telefon: 7592 4000 Website: vaeresteder.dk/ E-mail:

Landsforeningen af VæreSteder (LVS) har siden etableringen i 1998 hjulpet værestederne i hele landet med at skabe fællesskaber og forandring for socialt udsatte.

Det hele startede tilbage i 90erne, da en lille gruppe tidligere stofmisbrugere tog initiativ til et værested, hvor de kunne finde støtte til at skabe en ny tilværelse efter afvænningsforløbet på et misbrugscenter. Deres behov viste sig ikke at være enestående. Der var mange socialt udsatte, der havde behov for fællesskaber. Det resulterede i etablering af en lang række væresteder landet over og i opstarten af et forum og en vigtig dynamo i hele bevægelsen – Landsforeningen af VæreSteder (LVS).

I dag har LVS 130 væresteder og 70 boformer og idrætssociale foreninger som medlemmer og derigennem kontakt til over 23.000 socialt udsatte borgere.

LVS tilbyder aktiviteter for værestedsbrugerne og bistår værestederne med rådgivning, hjælp til projektudvikling og kurser.

Artikler

  • Fra misbruger til idrætsudøver
    07.05.19 Social

    Som barn var hun meget idrætsaktiv, men et stofmisbrug og en omtumlet tilværelse fra hun var 14 år gjorde det midlertidigt meget svært for Dorthe Haslund at fastholde de gode idrætsvaner.

Pressemeddelelser

  • Kendte i musikvideo: Giv folk en ekstra chance
    23.11.18 Social

    ”Vi kan alle blive ramt af overbalance” synger Jacob Haugaard, Michael Falch, Rock Nalle, Jes Holtsø og Frank Clifforth i sangen ”Giv folk en ekstra chance”, der netop er udkommet. Se musikvideoen her.

TILMELD NYHEDSBREV