Ledelsesforsker Poula Helth

Ledelsesforsker Poula Helth

Mariendalsvej 13, 2000 Frederiksbrg

Telefon: 40876238 Website: http://poulahelth.dk E-mail:

Poula Helth er Ph.D., ledelseskonsulent, -forsker og forfatter. Har gennem de seneste 10 år bidraget til udvikling af personligt lederskab i teori og praksis og er kendt for sit bidrag til udvikling af en ny forståelse af ledelse. Er uddannet cand.scient. adm. og socialrådgiver og har efteruddannelse inden for narrativ terapi og systemisk ledelse. Har desuden arbejdet med  filosofisk lederskab. 

Poula har et bredt kendskab til organisation og ledelse primært i den offentlige sektor, hvor hun ser styring og lederskab som tæt forbundne begreber. Hun underviser i det personlige lederskab på Diplomuddannelse i ledelse på DTU og DJØF samt undervist i både i det personlige lederskab og kommunikation på Master of Public Governance CBS og Aalborg Universitet. Er medlem af det samfundsvidenskabelige censorkorps på CBS og RUC og censorkorpset for diplomuddannelse i ledelse. 

Artikler

  • Ekspert: Der er brug for en helt ny tilgang til uddannelse af ledere
    20.12.18 Ledelse

    Fire forhold står i vejen for at forny de offentlige lederuddannelser, skriver Poula Helth, der har beskæftiget sig med ledelse og lederuddannelser to årtier. Ledelseskommissionens anbefalinger forudsætter et opgør med barriererne, hvis de skal få succes.

TILMELD NYHEDSBREV