Lemvig henter ny direktør i Nyborg

Ny direktør for Social & Sundhed og Arbejdsmarked & Integration i Lemvig Kommune kommer fra en stilling som Ældrechef i Nyborg Kommune.

45-årige Pia Ulv Helleland bliver ny direktør for Social & Sundhed og Arbejdsmarked & Integration i Lemvig Kommune.

Pia Ulv  Helleland kommer fra en stilling som Ældrechef i Nyborg Kommune, hvor hun også tidligere har været Jobcenterchef.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med de spændende og store opgaver, der ligger foran os,” siger hun.


Karrieren tæller også lederstillinger hos Vejle og Sønderborg Kommune. Derudover har hun undervist i diplomuddannelse i ledelse.

I øvrigt var hun med til at sikre Nyborg Jobcenter titlen som Danmarks bedste Jobcenter i 2010. En titel som Jobcenteret i Lemvig som bekendt er indehaver af i dag.

Siden 2011 har hun været Ældrechef og arbejdet med blandt andet Velfærdsteknologi, forebyggelse, rehabilitering samt frivillighed i Nyborg Kommune.

Kommunaldirektør Lars Keld Hansen fra Lemvig Kommune er meget tilfreds med, at der er fundet en så kompetent profil til den vigtige stilling.

”Jeg er helt sikker på, at vi har fundet den helt rigtige profil til jobbet. Pia har både stor ledelseserfaring og indgående fagligt kendskab til de store områder, ” siger han.

Pia Ulv Helleland er gift og har 2 døtre på henholdsvis 18 og 21 år.

Hendes mand arbejder i Ringkøbing, hvorfor parret vil flytte til Lemvig fra Nyborg, der er deres nuværende bopæl.

Pia Ulv Helleland tiltræder den 1. august 2016.

Emneord: Kommunaldirektører, Pia Ulv Helleland, Lemvig Kommune, Nyborg Kommune, Navne 0716
Lemvig Kommune på DenOffentlige.dk Lemvig Kommune
Aktivitet: Artikler: 11 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 16.11.17 Ledelse
  Innovationsminister iværksætter kulegravning af bureaukrati

  I 12 kommuner er der nu igangsat kulegravninger af bl.a. regler og dokumentationskrav på dagtilbuds- og ældreområdet. Kulegravningerne skal være med til at give medarbejderne mere tid til kerneopgaverne, siger ministre. Hent kommissorier her.

 • 28.10.15 Velfærd
  25 kommuner i partnerskab om tidligere forebyggende indsats for udsatte børn og unge

  Et nyt partnerskabsnetværk under Socialstyrelsen skal arbejde med at udvikle en tidligere forebyggende og mere effektiv indsats for udsatte børn og unge.

 • 29.09.14 Politik
  Almene boliger i kommunernes mindre byer er truet af kollaps

  Seks midt- og vestjyske kommuner beder Carsten Hansen (S), minister for by, bolig og landdistrikter, om at finde en national løsning for at afværge økonomisk usikker fremtid for lejerne.

 • 13.08.14 Infrastruktur
  Vil samle hele Sjælland om international branding - og udfordre Europas metropoler

  Over 100 politikere og kommunaldirektører mødes til borgmestertopmøde om et nyt branding- og vækstinitiativ, der skal skabe vækst og job i det østlige Danmark. Fælles brand for de 46 kommuner og to regioner på Sjælland. Fælles besøgstjeneste for udenlandske delegationer. Og fælles investorportal, hvor udenlandske investorer fx kan finde attraktive byggegrunde. Det er bare nogle af de tiltag, som borgmestre, regionsrådsformænd, erhvervsudvalgsformænd og kommunaldirektører skal diskutere på borgmestertopmøde i morgen den 14. august i Roskilde.