Leon Lerborg om ledelse & styring

Leon Lerborg om ledelse & styring

Sørupvej 50, 3480 Fredensborg

Telefon: +4528387506 E-mail:

Dette er en blog om ledelse og styring i den offentlige sektor. Hvorfor? Fordi den offentlige sektor kan blive en god del bedre, hvis vi bliver bedre til at lede og styre.

Kan man skabe bedre kvalitet uden ledelse og styring? Nej! Kan man effektivisere uden ledelse og styring? Nej! Kan man koordinere på tværs af enheder og organisationer uden ledelse og styring? Nej! Kan man nøjes med at lede? Nej! Kan man nøjes med at styre? Nej! 

Kan den offentlige sektor blive meget bedre end den allerede er? Ja!

Læs DenOffentlige.dks introducerende artikel om Leon Lerborg her

Blogs

 • Pligtsludder hæmmer forandring
  09.11.17 Ledelse

  En væsentlig barriere for at forandre den offentlige sektor er, at dens ledere siger en masse, de selv anser for at være gedigent sludder, mens de omhyggeligt holder kaje med det, der er sandt.

 • Kerneydelsen - hvad er det?
  12.03.13 Ledelse

  Forleden var jeg til et møde. Det var til en debat om FFUKs (Foreningen for Udviklingskonsulenter) nyligt offentliggjorte tre trendenser for 2013. En af trendenserne er "præcisering af de kommunele kerneopgaver".  I den anledning var jeg først og fremmest optaget af en præcisering af, hvad pokker der egentlig menes med "kerneopgaver"? Kan man definere dem?

 • Den røde tråd
  05.03.13 Ledelse

  Shubidua har en sang med overskriften “Den røde tråd”. Den slutter således: … hvad mon der sker, når man skal bort? Når livets skjorte bli´r for kort? Hvor mon den er den røde tråd? Man må for fa´n da bli´ til noed!

 • Velkommen!
  21.02.13 Ledelse

  Hjertelig velkommen! Dette er det første indlæg på min blog om ledelse og styring i den offentlige sektor. Det er mit håb, at jeg selv kan blive klogere på forskellige aspekter af ledelse og styring ved at blogge om emnerne. Som bekendt bliver man selv klogere af at skulle udtrykke sine tanker.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner