LO ansætter nye topfolk efter fyringsrunde

Fagbevægelsen LO har mandag ansat en ny chef for Ledelsessekretariatet og en ny cheføkonom, meddeler LO.

Lizette Risgaard indledte sit formandskab i LO med at fyre hele topledelsen i organisationen sidste fredag. Mandag er der så fundet to nye medarbejdere. Det meddeler LO. 


Det drejer sig om Michael Jacobsen, der bliver ny chef for Ledelsessekretariatet i LO, mens Allan Lyngsø Madsen bliver ny cheføkonom. De nye medarbejdere tiltræder senest 1. december.

Michael Jacobsen er uddannet jurist. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Akademikernes A-kasse. Allan Lyngsø Madsen kommer fra en stilling som cheføkonom i Dansk Metal.

Dermed er de første to medarbejdere i LO's nye ledelse fundet, efter at der rullede hoveder fredag, da fire medarbejdere i ledelsen blev afskediget. 

Fyringerne i LO kom kun én dag efter afskedsreceptionen for den afgående formand, Harald Børsting, som har været formand i organisationen siden 2007. 

Fyringerne ramte den nu forhenværende sekretariatschef Finn Larsen, cheføkonom Jan Kæraa Rasmussen, kommunikationschef Kenneth Thue Nielsen og udviklingschef Morten Madsen.

Det forventes at Lizette Risgaard har den endelige nye ledelse i LO på plads i løbet af mandagen. 

/ritzau/

Emneord: LO, Fagbevægelsen, Lizette Risgaard
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også