Lottehjemmets Thyra Frank bliver ny ældreminister

- Vi fødes som originaler, vi skal ikke dø som kopier, siger Thyra Frank, der blev landskendt for sin ledelse på plejehjemmet Lotte.

Det er ordene fra Thyra Frank, som bliver ældreminister i den nye trekløverregering, der bliver præsenteret på Amalienborg mandag formiddag.

Liberal Alliance og De Konservative træder ind i regeringen, som får 22 ministre, da flere ministerier bliver delt op.

Pleje- og omsorg under forandring.

Læs historien om en ny ledelse, der på rekordtid slog Thyra Frank's Lottekultur ihjel. 
 
 

- Respekt og værdighed, det er noget af det, der er rigtig vigtigt, at man kan se frem til i sin alderdom og vide, at man kan få hjælp, siger Thyra Frank, inden hun sætter sig ind i sin nye ministerbil på vej til dronningen.

Liberal Alliance stiller med tre mænd og tre kvinder til den nye ministerliste.

Partiformand Anders Samuelsen bliver udenrigsminister, og næstformand Simon Emil Ammitzbøll bliver økonomi- og indenrigsminister.

Han glæder sig også til at blive minister og forsøge at få sin politik igennem overfor Venstre-regeringen og den nye finansminister Kristian Jensen (V)

- Jeg skal have et utrolig godt samarbejde, nu har jeg siddet med Kristian Jensen og forhandlet regeringsgrundlag på plads den seneste uge, siger Simon Emil Ammitzbøll.

Han frygter ikke, at partiet vil lide skade af partiformandens mange rejsedage som ny udenrigsminister. Det bliver fortsat Anders Samuelsen, der styrer partiet.

- Det er Anders, der er leder af Liberal Alliance, det er vi glade for, og det er også ham, der har ført os ind i denne regering, siger han.

/ritzau/

Emneord: Thyra Frank, Ældreminister, Ministerholdet
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også