To mænd dømt for grov vold mod Skat-medarbejder

Tirsdag blev to mænd dømt for et særdeles groft overfald på en 38-årig, kvindelig medarbejder hos Skat

SILKEBORG To mænd er blevet dømt for et særdeles groft og brutalt overfald på en 38-årig kvinde fra Silkeborg, der arbejder i Skat. Det skriver Midtjyllands Avis.

48-årige Adam Mirsepasi fik tre år og elleve måneders fængsel, mens den 29-årige bulgarer, Deniz Mehmed Syuleyman, fik tre års fængsel. Han blev desuden udvist af Danmark for bestandigt.
Begge de dømte ankede deres domme.


De to mænd blev dømt for overfaldet, der fandt sted den 14. marts i fjor. På gårdspladsen ved den 38-årige kvindes bopæl, blev hun tidligt om morgenen overfaldet og fik så mange slag og spark, at hun brækkede kæben to steder og brækkede flere ribben.

- Der er tale om særdeles grov vold. Og der er tale om et bestillingsarbejde, sagde dommeren ifølge Midtjyllands Avis i forbindelse med domsafsigelsen.

De to mænd kørte den 14. marts 2017 fra København til Jylland, hvor de opsøgte kvinden på hendes bopæl tidligt om morgenen. Her begik den 48-årige mand volden, mens den 29-årige mand holdt vagt, skriver Midtjyllands Avis.

Overfaldet var bestilt af den 48-årige mands bror, der havde betalt den 48-årige 50.000 kroner for at få Skat-medarbejderen til at opgive en skattesag mod ham og hans virksomhed. Broren - en 37-årig mand - er tidligere blevet idømt halvandet års fængsel i byretten for at have bestilt overfaldet. Den sag er anket af anklagemyndigheden til landsretten.

Mere hos Midtjyllands Avis

Emneord: Overfald, Vold på jobbet, Vold mod medarbejdere, Skat, Offentligt ansatte
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også