Mariehjemmenes direktør fratræder

Fonden Mariehjemmene siger farvel til direktøren. Ny direktør endnu ikke ansat.

Efter fælles aftale mellem bestyrelsen for Fonden Mariehjemmene og Bo Kristiansen er Bo Kristiansen fratrådt sin stilling som direktør for Fonden Mariehjemmene pr. d. 30. august 2019. 

Bestyrelsen takker Bo Kristiansen for det gode samarbejde og hans indsats som direktør igennem de sidste 8 år, hvor han har drevet udviklingen af fonden til fuld tilfredshed.  

Hvad er DenOffentlige for et medie?

Læs om, hvad der sker på DenOffentlige, og få ideer til, hvordan du kan være med.

Vi samler artikler om og fra DenOffentlige lige her.

I forbindelse med Bo Kristiansens fratræden som direktør afholdes der en afskedsreception torsdag d. 5. september 2019, kl. 14.00 i Mariehjemmenes Fællessekretariat på Virumgårdsvej 18, 2830 Virum. 

“Der vil i nær fremtid blive ansat en ny direktør til at styrke udviklingen af Mariehjemmene i henhold til organisationens ’Strategi 2018-2021 – Det gode liv begynder i HJEMMET‘”, udtaler bestyrelsesformand for Mariehjemmene, Jens Elmelund. 

Margrete Pump vil blive tilknyttet Mariehjemmene som midlertidig direktør. Margrete Pump er cand.jur., tidligere kundedirektør i KAB og bestyrelsesformand for Forælder Fonden. 

 

Blå bog Bo Kristiansen

2011-2019: Direktør for Mariehjemmene

2010-2011: Direktør, Boligselskabet Næstved

2004-2010: Socialdirektør, Brøndby Kommune

1999-2004: Lokalcenterchef i Københavns Kommune

 

Emneord: Mariehjemmene, Bo Kristiansen, 030919
Mariehjemmene på DenOffentlige.dk Mariehjemmene har siden 1958 drevet og etableret boliger til særlige målgrupper.   I alle fondens hjem indgår navnet Marie.   Det ældste hjem, Bofællesskabet Rose Marie, er opkaldt efter ...
Aktivitet: Artikler: 3 | Events: 1 | Kompetenceområder: 4

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også