Martin Geertsen bliver V-integrationsordfører

Martin Geertsen bliver ny integrationsordfører for Venstre, efter Inger Støjberg blev politisk ordfører.

Venstre har fået ordfører-holdet på plads, efter mindre rokade udløst af at politisk ordfører Ellen Trane Nørby skal på barsel.

Ellen Trane Nørbys prestigefyldte post som politisk ordfører er allerede blevet overtaget af Inger Støjberg, som nu igen er helt i frontlinjen, når Venstre skal debattere med de øvrige partier i Folketinget og markere sig i medierne.

Da Inger Støjberg blev ny politisk ordfører for Venstre, forlod hun posten som integrationsordfører. Den post går i stedet til Martin Geertsen, oplyser Venstre i en pressemeddelelse.

Venstres folketingsgruppe har samtidig sat navne på flere andre poster:

Hans Chr. Schmidt er ny næstformand i Venstres folketingsgruppe, og Karsten Lauritzen er valgt til strafferets- og udlændingeordfører.

Preben Bang Henriksen er valgt som ny civilretsordfører, og så overtager Karen Ellemann overtager posten som socialordfører, når Eyvind Vesselbo stopper som ordfører til sommer, oplyser Venstre.

/ritzau/

 
Emneord: Venstre, Ordførerpost, Integrationsordfører, Martin Geertsen
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også