Mikael R. Lindholm

Mikael R. Lindholm

E-mail:

Mikael Lindholm skriver om innovation, ledelse og samfund.

Mikael Lindholm er partner i Huset Zornig og direktør i udviklingshuset Innovation Inside. Han har tidligere bl.a. været chefredaktør for MandagMorgen, Børsen og Berlingske Nyhedsmagasin samt Computerworld. 

Blogs

 • Farlige offentlige innovationsmålinger
  30.04.15 Ledelse

  I bedste fald giver de ringe mening, i værste fald undergraver de innovationsarbejdet, skriver innovationsekspert Mikael R. Lindholm i denne klumme om de seneste initiativer fra Center for Offentlig Innovation.

 • Politisk innovation leverer stemmer
  21.11.13 Politik

  Stemmeprocenten ved kommunalvalget i tirsdags var den højeste i 30 år. Politisk innovation nytter, med andre ord.

 • Danmarks politiske købmænd fejler
  20.09.13 Politik

  Vi udvikler middelklasseløsninger til underklasseproblemer, og forbavses over, at de ikke virker. Hos vores naboer Sverige, Tyskland og Storbritannien er ”kun” 15 pct. af borgerne på overførselsindkomster i gennemsnit. I Danmark er tallet 22 pct., og det koster de danske skatteydere 50 milliarder kroner om året i meromkostninger sammenlignet med nabolandene. Måske skulle vi se på, hvad det er, vi gør så anderledes, end vore naboer.

 • Alarm fra erhvervslivet
  28.08.13 Velfærd

  Når 80 udlandsdanskere anbefaler, at vi holder fast i velfærdssystemet selvom prisen er høj skat, er det ikke bare opsigtsvækkende. Det er værd at lytte.

 • Lad os bygge en social markedsplads
  18.08.13 Velfærd

  På trods af et væld af frivillige, er den sociale statistik på vej nedad i Danmark. Flere bliver fattige, flere bliver sat ud af deres hjem. Nu gælder det om at koordinere de mange former for hjælp.

TILMELD NYHEDSBREV