Ny formand for VisitDenmark

24/12/2012 11:49

Erhvervs- og Vækstministeriet

Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen har udpeget Jens Wittrup Willumsen som formand for VisitDenmark fra 1. januar 2013.

Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen:
VisitDenmark har gennem de sidste par år fået en ny retning med det formål at skabe vækst og beskæftigelse i Danmark gennem international markedsføring af Danmark som turistdestination. Bestyrelsen har lagt de strategiske retninger for VisitDenmark, som nu skal omsættes til vækst og arbejdspladser i dansk turisme. Jeg er overbevist om, at Jens Wittrup Willumsen er den rette til at stå i spidsen for dette arbejde.

Jens Wittrup Willumsen:
Jeg glæder mig til som formand at fortsætte det vigtige markedsføringsarbejde i VisitDenmark. Dansk turisme har gennem en længere periode oplevet krisen og har tabt markedsandele. Samtidig ser vi globalt en række spændende tendenser, som også er fyldt med potentiale for vækst i dansk turisme. Det skal vi være bedre til at udnytte gennem effektfuld og innovativ markedsføring. Jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet.

Jens Wittrup Willumsen arbejder i dag som professionelt bestyrelsesmedlem. Han har bl.a. været næstformand i VisitDenmark, ligesom han tidligere har haft ledende poster i SAS. Jens Wittrup Willumsen afløser Brian Petersen på formandsposten.

Øvrige nye medlemmer i bestyrelsen er Christina Egelund, som er medejer af Jambo Feriepark og Henrik Lehmann Andersen, som er direktør for Odense Zoo.

Den samlede bestyrelse ser pr. 1. januar 2013 således ud:
- Formand: Jens Wittrup Willumsen, professionelt bestyrelsesmedlem
- Henrik Lehmann Andersen, direktør, Odense Zoo
- Dorthe Weinkouff Barsøe, vicedirektør, Tivoli A/S- Christina Egelund, medejer, Jambo Feriepark
- Jan Haapanen, direktør, Novasol-gruppen
- Kjeld Zacho Jørgensen, adm. direktør, Billund Lufthavn
- Ole Sorang, Nordisk marketingsdirektør, Rezidor Hotel Group

Mest Læste

Annonce