Ny direktør for Statens Administration

Ledelse

10/03/2016 16:18

Nick Allentoft

Den nye direktør kommer fra Moderniseringsstyrelsen.
Trolle Klitgård Andersen tiltræder pr. 1. marts som ny direktør for Statens Administration   Martin Præstegaard siger om ansættelsen af Trolle Klitgård Andersen:

Ledelsesavisen #2

Læs også Ledelsesavisen

Nyt slag mod NPM

Stine Johansen: Gør op med retningslinier

Hedensted går kreative veje for at finde løsninger

Dokumentation: Regelstyring virker ikke

Se den samlede udgave af Ledelsesavisen #2 her.

Vil du modtage Ledelsesavisen fremover, så klik her.

Vil du vide mere om Forum og være medlem, så klik her.

Trolle har en solid baggrund til at videreføre den vigtige opgave med at sikre vellykket transition, flytning og opbygning af Statens Administration i Hjørring. Han har bl.a. indgående kendskab til økonomi- og regnskabsopgaver og kan trække på sine konkrete erfaringer med opbygningen af Forsvarets Regnskabstjeneste fra tidligere ansættelse.   51-årige Trolle Klitgård Andersen er uddannet cand.merc.aud og har bred erfaring fra Udenrigsministeriet, en række private virksomheder og Forsvaret. 

Navnenoter

Vi samler navnenoter her. 

Har du nyt om navne, så send omtale til redaktionen.

Senest kommer han fra en stilling som vicedirektør i Moderniseringsstyrelsen, og han har i en periode varetaget opgaven som konstitueret direktør i Statens Administration. Han udtaler:

- Jeg ser frem til samarbejdet med chefer, medarbejdere, kunder og samarbejdsparter om de spændende udfordringer og vigtige opgaver Statens Administration står midt i. Det gælder både i forhold til den nye organisation vi er ved at bygge op i Hjørring, og opgaven med at sikre en god omstilling fra vores hidtidige lokationer i København og i Viborg.  

Mest Læste

Annonce