Ib Larsen forlader Energistyrelsen

Energistyrelsen skal have ny direktør

Ledelse

29/11/2013 12:30

Freja Eriksen

Ib Larsens skifter d. 1. januar 2014 fra direktørstillingen i Energistyrelsen til en stilling som kommitteret i Klima-, Energi- og Bygningsministeriets departement.

Ib Larsen har stået i spidsen for Energistyrelsen i 23 år. Han har ledet styrelsen sikkert og har løbende gearet organisationen til at møde de udfordringer, som udviklingen på energiområdet har givet Energistyrelsen.

Ib Larsen er 65 år og er nået til et punkt i sin karriere, hvor han ønsker at skifte de ledelsesmæssige forpligtelser som direktør for en stor styrelse ud med mindre belastende opgaver.

Ib Larsen ser derfor frem til at kunne fortsætte sin karriere i ministeriets departement. Han tiltræder i en stilling som kommitteret, hvor han skal varetage ministeriets interesser i større tværministerielle arbejder, fungere som problemknuser i strategisk vigtige sager og agere sparringspartner for departementets ledelse og faglige enheder.

Departementschef Thomas Egebo udtaler i den anledning:

"Ministeriet har haft en dygtig og solid direktør i Ib Larsen i Energistyrelsen, men jeg accepterer hans ønske om at trappe sin karriere ned. Der er ingen tvivl om, at det er en stor fordel for departementet at kunne trække på en kapacitet på energiområdet som Ib Larsen i det daglige arbejde. Jeg ser derfor frem til at fortsætte samarbejdet med Ib Larsen i en ny rolle"

 

 

Mest Læste

Annonce