Et fantastisk OL for de danske atleter

13/08/2012 11:47

Kulturministeriet

Efter afslutningen på OL i London i går vender kulturminister Uffe Elbæk i dag hjem sammen med de danske OL-atleter. Kulturministeren holder tale for OL-deltagerne ved en velkomstreception, Danmarks Idræts-Forbund afholder for atleterne på Hotel Hilton i aften. Kulturminister Uffe Elbæk udtaler:

”Det har været et fantastisk godt OL for Danmark. 9 medaljer og 33 top 8-placeringer fordelt på 13 idrætsgrene er utroligt flot. De danske atleter har over en bred kam leveret en imponerende indsats. Det har været inspirerende at overvære atleternes målrettethed og entusiasme. Resultaterne viser, at satsningen på talentudvikling virker, og at Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund gør et rigtig godt stykke arbejde med udviklingen af dansk eliteidræt.”

”OL i London har på alle måder været en succes. Især de mange tusinder af frivillige og den måde, de med deres hjælpsomhed har fået OL til at fungere, har gjort et stort indtryk på mig. London har vist nytænkning med fokus på mangfoldighed, byudvikling og bæredygtighed, og organiseringen af OL har været imponerende. Jeg håber, OL i London vil inspirere kommende værtsbyer.”

Mest Læste

Annonce