Et fantastisk OL for de danske atleter

13/8/12 9:47

Kulturministeriet

Efter afslutningen på OL i London i går vender kulturminister Uffe Elbæk i dag hjem sammen med de danske OL-atleter. Kulturministeren holder tale for OL-deltagerne ved en velkomstreception, Danmarks Idræts-Forbund afholder for atleterne på Hotel Hilton i aften. Kulturminister Uffe Elbæk udtaler:

”Det har været et fantastisk godt OL for Danmark. 9 medaljer og 33 top 8-placeringer fordelt på 13 idrætsgrene er utroligt flot. De danske atleter har over en bred kam leveret en imponerende indsats. Det har været inspirerende at overvære atleternes målrettethed og entusiasme. Resultaterne viser, at satsningen på talentudvikling virker, og at Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund gør et rigtig godt stykke arbejde med udviklingen af dansk eliteidræt.”

”OL i London har på alle måder været en succes. Især de mange tusinder af frivillige og den måde, de med deres hjælpsomhed har fået OL til at fungere, har gjort et stort indtryk på mig. London har vist nytænkning med fokus på mangfoldighed, byudvikling og bæredygtighed, og organiseringen af OL har været imponerende. Jeg håber, OL i London vil inspirere kommende værtsbyer.”

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.