Ny direktør for Kulturstyrelsen

Ledelse

25/11/2014 10:25

Suleman Haider

Kulturminister Marianne Jelved har udnævnt Jesper Hermansen til direktør for Kulturstyrelsen.

Jesper Hermansen er 54 år og uddannet cand.jur. i 1989 fra Københavns Universitet og har en bifagseksamen i tysk sprog og litteratur. Han har været ansat som afdelingschef i Kulturministeriets departement siden 2003 og før det som vicedirektør i Fødevarestyrelsen og fungerende direktør og underdirektør i Miljøministeriet. Jesper Hermansen har sammenlagt 25 års erfaring fra centraladministration, heraf 15 år på toplederniveau. 

Kulturminister Marianne Jelved udtaler:
”Kulturstyrelsen får en direktør med solid erfaring som topleder i centraladministrationen. Med Jesper Hermansens store kendskab til kulturlivet og dets interessenter er jeg sikker på, at han kan sikre en effektiv drift og udvikling af styrelsen. Han vil i kraft af sin faglige og ledelsesmæssige erfaring og evne til strategisk tænkning være i stand til at tilføre Kulturstyrelsen inspiration og fastholde det høje faglige niveau. Jeg ser frem til resultaterne af Jesper Hermansens ledelse af Kulturstyrelsen og glæder mig til det fremtidige samarbejde.”

Jesper Hermansen tiltræder stillingen som direktør for Kulturstyrelsen den 1. februar 2015. Stillingen som afdelingschef i Kulturministeriet vil blive slået op snarest.
 

Mest Læste

Annonce