Nye bestyrelsesmedlemmer for Det Danske Filminstitut

21/5/13 9:05

Kulturministeriet

Kulturminister Marianne Jelved har beskikket en ny bestyrelse for Det Danske Filminstitut frem til den 15. maj 2017.  Som nye medlemmer har kulturministeren beskikket professor Kirsten Drotner, Syddansk Universitet, assistant professor Søren Friis Møller, CBS, og sektionsleder Bjarne Andersen, Statsbiblioteket.

Kulturministeren har genbeskikket adm. direktør Joachim Malling, der fortsætter som bestyrelsesformand, fhv. direktør Susanne Larsen, der fortsætter som næstformand, direktør Jesper Boas Smith og medarbejderrepræsentant Annette Klit Kjær. 

Birgit Nordsmark Henriksen, Martin Dahl Pedersen og Christian S. Nissen fratræder som bestyrelsesmedlemmer.

Kulturminister Marianne Jelved siger:

”Jeg er overbevist om, at den nye sammensætning af bestyrelsen kan bidrage positivt til filminstituttets arbejde og en fortsættelse af den gode udvikling, som dansk film er inde i. Jeg vil samtidig gerne takke de afgående bestyrelsesmedlemmer for det store arbejde de har udført.”

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.