Miljøministeriet ansætter ny direktør i Geodatastyrelsen

20/03/2013 14:10

Miljøministeriet

Kristian Møller er Geodatastyrelsens nye direktør. Han tiltræder stillingen 1. maj 2013.

Den nyansatte direktør er uddannet cand.merc.(mat.) og kommer fra en stilling som vicedirektør i Energistyrelsen. 39-årige Kristian Møller har desuden en fortid i Finansministeriet, senest som kontorchef, hvor hans arbejdsområder var inden for miljø, energi, økonomi og erhverv. I perioden 2004-2006 havde han en afstikker til London som seniorøkonom for Maxwell Stamp PLC, der er en konsulentvirksomhed med speciale i økonomisk rådgivning af udviklingslande.

Departementschef i Miljøministeriet, Henrik Studsgaard, udtaler:

- Geodatastyrelsen har været igennem en række organisationsændringer på det seneste. Jeg er sikker på, at Kristian Møller er den rette mand til at implementere ændringerne og sikre Geodatastyrelsens fortsatte udvikling med at levere geodata, som både borgere, virksomheder og myndigheder har stor nytte af, siger han.

Den nyansatte direktør glæder sig til at arbejde med geodata:

- Jeg har søgt stillingen, fordi jeg trives som en fisk i vandet i spændingsfeltet mellem den enormt høje faglighed og behovet for at få bragt vores data ud i verden, hvor de kan gøre gavn, siger Kristian Møller, der endda vil kalde sit nye job for drømmejobbet.

- Jeg har gået og tænkt på det her job som drømmejobbet for mig. Så da jeg så opslaget, blev jeg selvfølgelig glad og gik efter det, siger han.

Kristian Møller er 39 år gammel, bor på Frederiksberg med kone og barn og tiltræder stillingen som direktør i Geodatastyrelsen den 1. maj 2013.

Mest Læste

Annonce