Ny formand for Natur- og Miljøklagenævnet

12/12/12 2:12

Miljøministeriet

Miljøministeriet har ansat Cand. Jur. Pernille Christensen som ny formand for Natur- og Miljøklagenævnet. Den nyansatte formand, Pernille Christensen, kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriets departement. Pernille Christensen har desuden en fortid i Indenrigsministeriet. Her startede hun som specialkonsulent i kommunalafdelingen, og fortsatte som kontorchef i kommunaljuridisk center, indtil hun i 2011 startede i Beskæftigelsesministeriet.

Pernille Christensen er uddannet Cand. Jur. fra Københavns universitet i 1992, og er i dag stadig tilknyttet universitetet som censor på det juridiske fakultet.

Pernille Christensen glæder sig til at starte som formand.

- Det bliver meget spændende og sjovt, at stå i spidsen for de ca. 100 mennesker der arbejder i Natur- og miljøklagenævnet. Jeg søgte jobbet, fordi jeg synes, det virker som den perfekte kombination af juridisk arbejde og ledelse, og det er det helt rette for mig, siger hun.

Natur- og Miljøklagenævnet, som Pernille Christensen kommer til at stå i spidsen for, er en uafhængig klagemyndighed for administrative afgørelser inden for plan-, natur- og miljøområdet. Deres opgave er sikre borgere og virksomheders retssikkerhed og efterprøve love og regler i praksis.

Pernille Christensen er 45 år gammel, men når lige at fylde 46 år, inden hun tiltræder sin nye stilling i løbet af januar måned.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.