Ny formand for Natur- og Miljøklagenævnet

12/12/2012 15:12

Miljøministeriet

Miljøministeriet har ansat Cand. Jur. Pernille Christensen som ny formand for Natur- og Miljøklagenævnet. Den nyansatte formand, Pernille Christensen, kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriets departement. Pernille Christensen har desuden en fortid i Indenrigsministeriet. Her startede hun som specialkonsulent i kommunalafdelingen, og fortsatte som kontorchef i kommunaljuridisk center, indtil hun i 2011 startede i Beskæftigelsesministeriet.

Pernille Christensen er uddannet Cand. Jur. fra Københavns universitet i 1992, og er i dag stadig tilknyttet universitetet som censor på det juridiske fakultet.

Pernille Christensen glæder sig til at starte som formand.

- Det bliver meget spændende og sjovt, at stå i spidsen for de ca. 100 mennesker der arbejder i Natur- og miljøklagenævnet. Jeg søgte jobbet, fordi jeg synes, det virker som den perfekte kombination af juridisk arbejde og ledelse, og det er det helt rette for mig, siger hun.

Natur- og Miljøklagenævnet, som Pernille Christensen kommer til at stå i spidsen for, er en uafhængig klagemyndighed for administrative afgørelser inden for plan-, natur- og miljøområdet. Deres opgave er sikre borgere og virksomheders retssikkerhed og efterprøve love og regler i praksis.

Pernille Christensen er 45 år gammel, men når lige at fylde 46 år, inden hun tiltræder sin nye stilling i løbet af januar måned.

Mest Læste

Annonce