Lone Lindsby direktør for program om anskaffelse af nye kampfly

Politik

15/8/13 1:40

Freja Eriksen

Cand. polit. Lone Lindsby er pr. 15. august 2013 tiltrådt stillingen.

Lone Lindsby er 48 år. Lone Lindsby har tidligere været ansat i DSB, hvor hun har været koncerndirektør med ansvar for en række tværgående koncerntiltag, herunder eksekvering af koncernstrategiprogrammer, tværgående forretningsudvikling og effektiviserings- og forandringsledelsesprogrammer. 

Projekt kampfly 

Det fremgår af Aftale på Forsvarsområdet 2013-2017, at processen vedr. typevalg (kampfly) skal genopstartes. Forsvarsministeriet har i samarbejde med forsvaret etableret en programorganisation, der skal udarbejde oplægget til typevalget. 

Direktøren vil som chef for programorganisationen skulle stå i spidsen for typevalgsprocessen samt den efterfølgende kontraktfase.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.