Ringkøbing-Skjern Kommune vinder integrationsprisen ”Årets Kommune”

Politik

08/10/2013 10:06

Freja Eriksen

Social-, børne- og integrationsminister Annette Vilhelmsen har kåret Ringkøbing-Skjern Kommune som ”Årets Kommune” ved Integrationspriserne 2013.

Ringkøbing-Skjern Kommunes arbejde med at styrke modtagelsen af nyankomne flygtninge og kommunens integrationsindsats, er både systematisk og sammenhængende, fordi de formår at samarbejde på tværs af forvaltninger. Derfor har ministeren kåret Ringkøbing-Skjern til ”Årets kommune”.

Social-, børne- og integrationsminister Annette Vilhelmsen siger:
”Ringkøbing-Skjern Kommune vinder for deres sammenhængende og systematiske integrationsindsats. De er et forbillede for andre kommuner i forhold til deres indsat over for nyankomne flygtninge. Det er utrolig imponerende, hvordan kommunen får taget imod de nyankomne og hurtigt får dem gjort dem selvhjulpne. Derfor håber jeg også, at mange kommuner vil bruge Ringkøbing-Skjerns gode erfaringer i deres egen integrationsindsats.”

Ministeren har udpeget fem vindere ud fra i alt 15 nominerede, som blev valgt af en uafhængig dommerkomité.

De 15 nominerede kandidater til Integrationspriserne 2013 er fordelt på fem kategorier: Årets nydanske forælder, Årets arbejdsplads, Årets medarbejder, Årets kommune og Årets frivillige forening.

Priserne blev uddelt den 7. oktober på Bremen Teater i København.

Mest Læste

Annonce