Innovationseksperter søges

06/3/13 9:05

Uddannelsesministeriet

Styrelsen for Forskning og Innovation opbygger en liste af eksperter, som styrelsen kan trække på i forbindelse med vurdering af ansøgninger om innovationsprojekter fra både virksomheder, forskningsinstitutioner og konsortier. Erfaring og kompetencer indenfor innovation Styrelsen søger folk med stærke personlige erfaringer og kompetencer indenfor innovation. Eksperter, med gode og relevante kompetencer vil blive optaget i vores kommende ekspertbank.

Styrelsen planlægger at benytte eksperter fra ekspertbanken, når der er behov for særlige kompetencer i forbindelse med for eksempel vurdering af projektansøgninger og evalueringer af forskellige typer innovationsindsatser.

Hvad forventes af en innovationsekspert?
Som ekspert skal du bidrage til at bedømme innovations-projekters potentiale i et markedsrettet perspektiv. Du skal kunne vurdere kommercialiseringspotentialet af konkrete idéer til videnbaseret innovation. Et vigtigt element vil også være evnen til at vurdere sammensætningen og strukturen i et partnerskab, hvor flere parter skal samarbejde om innovation.

Læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce