Mødrehjælpen: Tidligere borgmester bliver ny direktør

Tidligere borgmester i Københavns Kommune har afløst Mads Roke Clausen som direktør i Mødrehjælpen.

Ninna Thomsen har fra 2010 til 2017 været Sundheds- og Omsorgsborgmester i Københavns Kommune. Hun har tidligere været ansat i Gladsaxe Kommune som fuldmægtig med fokus på udsatte børn og sidenhen i ledelsessekretariatet i Socialforvaltningen. Ninna Thomsen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 2006.

Elin Schmidt, bestyrelsesformand for Mødrehjælpen udtaler:

"Jeg er særdeles glad for, at Ninna Thomsen nu skal være med til at videreføre og udvikle Mødrehjælpen. Ninna er en dygtig, erfaren leder med høj energi og hjertet på det rette sted. Hun er desuden en pragmatisk brobygger med et godt blik for synergi og muligheder i samarbejdet mellem offentlige og frivillige aktører. Dertil kommer Ninnas indgående kendskab til sundhedsområdet, som kan bidrage med nye dimensioner i vores arbejde. Med Ninna Thomsen som ny direktør er vi i Mødrehjælpen særdeles godt rustet til at fortsætte og styrke vores vigtige indsats for gravide og børnefamilier".
 
Som sundhedsborgmester har Ninna Thomsen bl.a. være med til at etablere ’Ung Mor På Vej’ – et partnerskabsinitiativ mellem Københavns Kommune og Mødrehjælpen, hvor gravide og mødre med behov for særlig støtte i forældrerollen og i forhold til uddannelse og beskæftigelse tilbydes gratis, professionel rådgivning af socialrådgivere, uddannelses- og erhvervsvejledere og en sundhedsplejerske.
 
Ninna Thomsen udtaler: 
"Mødrehjælpen er en unik organisation, der hvert år rådgiver tusindvis af gravide, mødre, fædre og familier. Samtidig er Mødrehjælpen et stærkt eksempel på det store bidrag, civilsamfundsorganisationer kan spille i løsningen af velfærdssamfundets udfordringer. Det er en indsats, der kommer børn, forældre og i sidste ende hele samfundet til gavn, og det er en indsats, jeg med meget stor glæde nu bliver en del af. Jeg ser frem til at udvikle og styrke Mødrehjælpen sammen med de mange dygtige medarbejdere og det store, levende netværk af frivillige kræfter i hele Danmark".
Emneord: Mødrehjælpen, Mads Roke Clausen, Ninna Thomsen, 260218
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 19.04.17 Velfærd
  København: Markerer 10 år med kræftcenter

  Hvert år bliver omkring 1000 københavnere henvist til Center for Kræft & Sundhed København, som er blandt de førende i Danmark inden for kommunal kræftrehabilitering. I denne uge er det 10 år siden, at centret slog dørene op for første gang.

 • 16.01.17 Politik
  Borgmester: Medarbejdere skal selv bestemme deres arbejdstid

  ”Vi er i forskellige livssituationer på forskellige tidspunkter i vores liv, og det smitter naturligt af på, hvor meget vi har mulighed for eller lyst til at arbejde. Det skal en arbejdsplads kunne imødekomme,” siger Ninna Thomsen, der er sundheds- og omsorgsborgmester i Københavns Kommune.

 • 05.12.16 Velfærd
  Vil lave forpligtende partnerskaber: København sætter ind mod unges druk og rygning

  Med et omfattende katalog over mulighederne for at sætte ind mod druk, rygning og dårlige sundhedsvaner iværksætter Københavns Kommune en ny model for forpligtende partnerskaber. Målgruppen er ungdomsuddannelserne. Sundhedsprofil viser af unge københavnere drikker og ryger mere end andre unge.

 • 01.09.16 Velfærd
  Plejehjem inviterer babyer indenfor

  Kunne I tænke jer at komme på besøg på et plejehjem? Det spørgsmål vil nybagte forældre i København blive mødt med, når de får besøg af sundhedsplejersken.

 • 01.04.16 Politik
  København fortsætter med helbredstjek til flygtninge

  Københavns Kommune vil også fremover tilbyde alle flygtninge et tjek af sundheden, selv om KL og regeringen har afskaffet det obligatoriske helbredstjek. Det vil styrke integrationen, siger sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen (SF).