Morten Messerschmidt raser over DSB: ‘Det er fuldstændig forrykt’

‘Det er fuldstændig forrykt’, siger Dansk Folkepartis næstformand, efter DSB har valgt at fjerne en annonce fra partiet.

Hvis du har kørt med DSB og bladret i deres gratis kundemagasin Ud & Se, så er du højst sandsynligt også stødt på annoncerne, hvor Dansk Folkeparti er afsenderen.

Det er langt fra noget nyt. Igennem mange år har paritet reklameret i magasinet, men nu er det slut.

I hvert fald er der én specifik annonce, der ikke får lov til at optræde i Ud & Se i fremtiden.

Det skriver Ekstra Bladet.

Udover det danske flag er der i den konkrete annonce teksten ‘Nej til Islam’, og det har fået en kunde til at klage til DSB.

DSB har taget klagen til sig, og det betyder, at annoncen ikke vil være at finde i fremtidige udgaver af magasinet.

Annoncen lever nemlig ‘ikke lever op til DSB's reklamekodeks’ og vil derfor bliver fjernet. Sådan skriver DSBs kommunikationsdirektør Niels-Otto Fisker i en mail til den forudrettede kunde, ifølge Ekstra Bladet.

‘Det er fuldstændig forrykt’

Denne beslutning er Morten Messerschmidt, partiets nyvalgte næstformand, bestemt ikke fan af og kalder det ‘fuldstændig forrykt’, at DBS har valgt at fjerne annonce. 

Niels-Otto Fisker uddyber, at annoncen ikke lever op til de retningslinjer, og derfor ikke vil være at finde i magasinet i fremtiden. 

Men denne forklaring er ikke god nok for Morten Messerschmidt, der forlanger en redegørelse fra DSB, hvori de fremlægger, hvorfor de afviser annoncen fremover. 

“Dansk Folkeparti har i årevis annonceret i Ud & Se om mange forskellige temaer og mærkesager. Det har aldrig været et problem - før nu åbenbart,” siger næstformanden.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også