Når lockdown rammer: Hvad man kan lave

For tiden styrer Covid 19 virusset, også kendt som corona, hvad vi kan og ikke kan lave når vi bevæger os uden for hjemmets fire døre. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at vi holder os så meget hjemme som muligt.

Sponsoreret indhold

For mange betyder det, at de pludselig har mange flere timer til overs end normalt. Hvis du tilmed er hjemsendt fra arbejde eller er på tvungen ferie, kan timerne hurtigt blive lange. Hvad skal man lave, når intet har åbent, og man allerede har købt gær, mel og toiletpapir til det næste års tid? Hvad skal der ske, når vinduerne er pudset, sengetøjet vasket og skiftet og opvasken taget? Her er vores bedste råd til, hvad man kan lave.

Spil et spil

For dem af os der bor sammen med kæresten, børnene eller har en roomie, er et rigtig godt råd at hive de gode gamle brætspil frem og så få vist dine ludo skills frem, vise at du er mesteren i at slå et fuldt hus i yatzy eller at få testet hvem af jer der er den dårligste vinder i matador. Måske i kan finde den gamle notesbog med “500” spil og få fyldt det ud. Men hvad gør man så, hvis ikke man er så heldig at have nogle at spille med i lockdown perioden? Jo, så er vi så utroligt heldige, at vi har internettet.

Man kan hurtigt finde mange af de klassiske brætspil, og man kan ofte spille både mod computeren eller mod andre spillere over nettet. Er man mere til spil med mulighed for at vinde nogle penge, kan man finde et online casino at spille på, evt. kan man prøve at finde en bookmaker og forsøge sig med odds. Mange af disse har gode tilbud, som eksempel kan nævnes Betfair bonus.

Lær noget nyt

Har du altid haft en drøm om at lære at snurre en tallerken på en pind? Eller måske at jonglere? Nu er tiden perfekt til at lære noget nyt! Har du altid gerne villet lære om fysikkens verden, men har tiden aldrig været til at du kunne sætte dig ordentligt ind i det?

Eller måske har du haft en drøm om at lære kunsten at sætte kommaet de rigtige steder? Eller har du aldrig helt forstået hvornår du skal bruge nutids-r? Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan lære derhjemme mens du er hjemme under Corona lockdown. Det kan være du finder dit nye kald.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer