Når velfærdsløsninger skaber vækst for erhvervslivet

21. juni holdes konferencen PPI IMPACT. Konferencen har fokus på velfærdsudvikling gennem design med specielt fokus på, hvordan velfærdsudvikling kan udvikles i samarbejde med erhvervslivet.

I år arrangerer designkommunen Kolding en konference på Comwell, hvor deltagerne kan hente viden og inspiration til, hvordan man anvender social og designdrevet innovation i den offentlige sektor. 

Det sker til konferencen PPI IMPACT (Public-Private-Innovation/Offentlig-privat-innovation) 21. juni.

Inputs fra erhverslivet
PPI IMPACT-konferencen har fokus på velfærdsudvikling gennem design med speciel fokus på, hvordan velfærdsudvikling kan udvikles i samarbejde med erhvervslivet.

Blandt andet er LEDON, der designer legeredskaber, på talerlisten, hvor de vil fortælle, hvordan design har banet vejen for vækst og fremdrift.

Og Jesper Roy fra Takeawalk VR vil fortælle, hvad det giver af værdier og udfordringer at indgå i et offentlig-privat-innovationsprojekt, som handler om test og udvikling af ny teknologi til demensramte borgere på plejehjem.   

Tanket op med masser af konkret viden
Konferencen tager fat på erfaringer, muligheder og gode eksempler, når velfærdsløsninger udvikles via designfaciliteret offentlig-privat innovation (OPI). 

”Konferencen er til dig, der er nysgerrig efter at vide, hvordan design og offentlig-privat innovation (OPI) kan skabe værdi for vores borgere og offentlige kollegaer og samtidig give resultater på bundlinjen hos private virksomheder, ” siger Rebekka Buhl, procesleder i OPI Living Design Lab og fortsætter:

”Du kan forvente at blive tanket op med masser af inspiration, provokation og dugfriske anderledes eksempler på designfaciliteret OPI, og hvordan det kan gøres, uanset om du er en ny, (måske) kommende eller en mere garvet aktører inden for design og /eller offentlig-privat innovation.”

Konferencen henvender sig både til offentlige og private aktører i og uden for Danmark.

Se program og tilmeld dig konference

 

 

 

Kolding Kommune på DenOffentlige.dk Kolding Kommune
Aktivitet: Artikler: 108 | Events: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også