Allan Ruders ny Social- & Sundhedschef i Lolland

Da Peder Klinge Søndergaard før sommerferien besluttede at søge nye udfordringer i Odense Kommune, blev stillingen som Social- & Sundhedschef ledig. Det hul lukkes nu. Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Allan Ruders, Næstved, som ny chef.

Allan Ruders kommer fra en stilling i Ringsted Kommune, hvor han har været myndighedschef for bl.a. social- og ældreområdet gennem de seneste 2½ år. Han har desuden solide erfaringer fra social-, psykiatri- og sundhedsområdet gennem tidligere ansættelser i Region Sjælland og Storstrøms Amt.

Direktør Klaus Marius Hansen siger:

”Jeg er meget glad for, at vi har fået en chef med solide økonomiske og strategiske kompetencer, og det er ideelt, at de flankeres af en meget stor indsigt i social-, psykiatri- og sundhedsområdets mange opgaver.”

Allan Ruders blev énstemmigt valgt blandt 16 ansøgere. Det skete efter tre vurderingssamtaler samt testforløb hos erhvervspsykolog. Han tiltræder sin stilling 1. oktober 2012.

Fakta

Allan Ruders er cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet, 41 år. Han har tre børn og er bosiddende i Næstved

Lolland Kommune på DenOffentlige.dk Lolland Kommune
Aktivitet: Artikler: 31 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer