Benedikte Kiær borgmesterkandidat i Helsingør

Tidligere socialminister Benedikte Kiær vinder barsk konservativt kampvalg i Helsingør forud for kommunalvalg.

Onsdag aften står det klart, at det bliver Benedikte Kiær, som skal være De Konservatives spidskandidat ved kommunalvalget i november 2013. Det skriver Helsingør Dagblad.
Ved en ekstraordinær generalforsamling hasteindkaldt for at så hurtigt som muligt at stoppe den interne strid om at stå øverst på C-delen af stemmesedlen næste år valgte flertallet af de fremmødte medlemmer af partiets Helsingør-vælgerforening at pege på Kiær.
Valget stod mellem tidligere borgmester Per Tærsbøl, det erfarne byrådsmedlem Malene Carmel, ordfører for den konservative byrådsgruppe i årevis, og folketingsmedlemmet Kiær.
Hun forlod i 2010 som nyvalgt Helsingør Byråd efter kun et par måneder, da daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen gjorde hende til socialminister.
Generalforsamlingen i Helsingør Hallen endte med en klar sejr til Benedikte Kiær. Malene Carmel fik halvt så mange stemmer, mens Per Tærsbøl kun fik en håndfuld.
42-årige Benedikte Kiær blev præsenteret i Helsingør Dagblad for et par måneder siden som vælgerforeningsbestyrelsens kandidat.
Det forargede Malene Carmel, som dengang forklarede, at bestyrelsen indtil da havde givet hende løfte om posten som borgmesterkandidat.
/ritzau/
 

Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 30.08.12
  Benedikte Kiær ....

  Det er da klart, at man vil have Benedikte Kiær som borgmesterkandidat i Helsingør Kommune.

  De konservative mener altså at en person, som ikke kan passe sin egen personlige økonomi, er den rette til at styre Kommunens økonomi; og dette på bekostning af to garvede kommunale byrådsmedlemmer.

  Jeg forstår godt Kiær's initiativ til at stille op, for med både indkomst fra Folketinget og fra Helsingør Byråd, så kan indkomsterne tilsammen vel få den hjemlige økonomi til at hænge sammen.

  Jeg forstår bare ikke, hvorfor politikere herhjemme mener, at de sagtens kan passe flere poster inden for det offentlige på højt plan.
  Skal Henriette Kiær så ikke også sidde i områdets Regionsråd ??


  Hvornår begynder danske politikere at påtage sig et job, som de magter at bestride på tilfredsstillende vis, i stedet for at gemme sig for samfundet på 'overførselsindkomst' ???

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer