Bodil Thomsen ny formand for Borgerservice Danmark

Foreningen Borgservice Danmark har fået ny formand efter Carsten Egevang Nielsen er gået af. Han ser frem mod pension den 1. april, hvor han siger farvel som borgerservicechef i Næstved Kommune. Næstformand siden september 2009, Bodil Thomsen, overtager formandsposten, og ser frem til de nye udfordringer.


"Borgerservice er virkelig kommet i fokus det sidste år. Foreningen Borgerservice Danmark vil søge at spille en central og konstruktiv rolle i udviklingen af fremtidens borgerservice," siger Bodil Thomsen, der til daglig er borgerservice & IT chef i Sorø Kommune.


Det er særligt digitaliseringen af mange borgerserviceopgaver, der optager Bodil Thomsen. Gennem en årrække har hun varetaget formandsposten for foreningens digitaliseringsudvalg.


Med KL og Regeringens aftale sidste år om "Udbetaling Danmark", og kommunernes fokus på effektivisering gennem digitalisering ser Bodil Thomsen store udfordringer forude.


"Der er store forandringer på vej, og her skal vi finde den rette balance mellem omstilling og hensynet til de borgere, der skal have hjælp og vejledning. Her er jeg sikker på, at Borgerservice Danmark som forening og netværk kan synliggøre de gode eksempler og sikre værdifuld erfaringsudveksling," siger Bodil Thomsen.


Læs mere om foreningen her.
 

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer