Christian Nissen formand for COKs Advisory Board

Christian S. Nissen er tiltrådt som formand for COKs Advisory Board. Her tilfører han sin personlige og faglige ballast og sit internationale udsyn fra en lang karriere. Christian S. Nissen vil fremover sidde for bordenden, når COKs Advisory Board drøfter COKs tilbud til kompetenceudvikling af Danmarks kommunale ledere.

Christian S. Nissen siger om sit nye tillidshverv:
"Landets kommuner bliver i de kommende år nogle af landets virkelig spændende arbejdspladser. Det er først og fremmest der nytænkningen af den offentlige sektors serviceydelser kommer til at udfolde sig. Den faldende arbejdsstyrke vil sammen med det nybrud, der er på vej i hele den offentlige styrings- og ledelsestænkning, stille meget store krav til de kommende års kompetenceudviklingsindsats.
Derfor ser jeg frem til arbejdet i Advisory Board. Det skal medvirke til, at COK’s udviklingsarbejde sker i tæt samarbejde med både forskningsverdenen og det praktiske kommunale ledelsesarbejde.”

COKs Advisory Board består af topchefer fra kommuner og private virksomheder, samt en række forskere inden for offentlig ledelse. Advisory Board skal løbende skabe en tæt forbindelse mellem forskningen, den praktiske erfaring og COKs tilbud til kommunale ledere. Dette skal sikre, at COK som Danmarks største udbyder af kompetenceudvikling til den offentlige sektor altid er på forkant med udviklingstendenser inden for kommunal ledelse.
 

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer