Christian Roslev fra DSB får nyt job

DSBs gamle direktør skal begynde at arbejde igen. Denne gang som seniorkonsulent hos Cowi.

DSB-direktøren Christian Roslev, der forlod sit job 24. oktober af "af helbredsmæssige årsager", er nu frisk nok til at starte på et nyt job.
1. februar begynder han som seniorkonsulent hos rådgivningsvirksomheden Cowi. Det skriver nordjyske.dk.
Christian Roslev skal rådgive om offentlig ledelse.
Det er ikke første gang, den tidligere DSB-direktør stifter bekendtskab med Cowi. Faktisk arbejdede han der også i 2000.
Christian Roslev kom til DSB i sommer fra en stilling som administrerende direktør i Nordjyllands Trafikselskab, hvor han skiftede busser ud med tog.
Og valget faldt på Roslev skyldtes blandt andet hans erfaringer indenfor netop transport.
Det var meningen, at Roslev skulle køre DSB videre efter en turbulent tid med blandt andet en fyring af den tidligere DSB-direktør Søren Eriksen, der blev fyret på grund af store økonomiske problemer i datterselskabet DSBFirst.
Men turen med DSB blev kort. Roslev satte sig i direktørstolen 1. august - men måtte snart smide håndklædet i ringen og trække sig som direktør på grund af helbredet.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk DenOffentlige.dk bidrager aktivt til information, videndeling og netværk for aktører i og omkring den offentlige sektor. DenOffentlige.dk har med konstant stigende bruger og læsertal erfaret im...
Aktivitet: Artikler: 1402 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene: