Flemming Hansen kåret som årets topchef

Onsdag blev Den Kommunale Lederpris, som COK er initiativtager til, uddelt i tre kategorier. Chef for Sundhedsforvaltningen i Rebild Kommune, Flemming Hansen, blev kåret som årets bedste kommunale topchef. Dommerpanelets begrundelse

Som leder er Flemming involverende og i sin tværfaglige tilgang en udpræget integrator. Han skaber energi omkring sig. Flemming har æren for at ændre indberetningskrav til konkrete servicestandarder og servicemål, der kan bruges direkte af medarbejdere og ledere. Han står bag modtagekøkkener på alle områdecentre, der producerer mad til de ældre som et supplement til storkøkkenerne.

Om prisen
Den Kommunale Lederpris skal skabe synlighed om god kommunal ledelse og præsentere rollemodellerne inden for tre kategorier. Prisens hjemmeside www.lederprisen.dk sætter ansigter på vores offentlige helte og fortæller historierne om de kommunale ledelsesbedrifter.

Konsortiet bag prisen har i de seneste måneder gennemgået indstillinger på i alt 330 kommunale ledere. Indstillingerne fra kommuner i hele landet er kommet fra både borgere og andre kommunale ledere og medarbejdere. Konsortiet bag lederprisen består af: IDA, DJØF, TL, HK Kommunal, BUPL, Dansk Socialrådgiverforening, SL, DSR, FOA, Skolelederne, Kommunaldirektørforeningen og COK.

Ved kåringen i IDAs Mødecenter talte Indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder. Han

omtalte en række kommunale initiativer, der havde gjort indtryk på ham, fordi de havde betydet klare resultater hvad angår både trivsel og effektivisering. Han understregede, at det er den kommunale leder, der gør forskellen, og at det tydeligt at se, når nogen går foran og bidrager med den personlige kvalitet.

Professor ved Syddansk Universitet Kurt Klaudi Klausen fra dommerpanelet sagde i sin tale til de 14 nominerede, at de mange indstillinger til prisen som årets kommunale leder er en indikation af, hvor mange forbilledlige ledere vi har i det offentlige. Den kommunale leder skal hver dag udfylde mange forskellige lederroller og leve op til forskelligartede krav, forklarede han. Og dette har været en pointe i dommerpanelets udvælgelse af de tre vindere.
 

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer