Forstærkning til BDO Kommunernes Revision

Pr. 1. maj 2012 har vi ansat yderligere 2 konsulenter med juridisk baggrund: Azadeh Vahedi der kommer fra et job som advokat i firmaet HjulmandKaptain, samt Gerd Munch Dam-Madsen der kommer fra et job som udbudsjurist i Danmarks Radio. Direktør og ledende partner Jens Hornemann udtaler: ”Vi har en stor efterspørgsel på bistand omkring udbud, kontrolbud og OPP/OPS og har derfor valgt at ansætte yderligere 2 velkvalificerede jurister til at betjene vores kunder.”

BDO Kommunernes Revision yder rådgivning og sparring samt medvirker til, at der udarbejdes et sammenhængende udbudsmateriale, hvor udbudsmodel og tildelingsmodel understøtter kravene til udbuddet.

Vi hjælper også gerne med kontrolbud, hvis vi ikke selv skal lave udbuddet.

På området for OPP/OPS hjælper vi med en egnethedsvurdering/ forundersøgelse, vurdering og belysning af forskellige finansierings- og samarbejdsmodeller samt hjælper jer med et udbud af bestilleropgaven.

Vi har med baggrund i vores kendskab til den kommunale forvaltning en klar fordel frem for mange andre, da vi har detailviden på mange områder. 

Emneord: Azadeh Vahedi, Gerd Munch Dam-Madsen, Jens Hornemann, OPS
BDO Public på DenOffentlige.dk BDO Public er et selvstændig selskab i BDO-koncernen, der med 1000 medarbejdere og en samlet årlig omsætning på ca. 900 mio. kr. hører til blandt Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomh...
Aktivitet: Artikler: 21 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også