Frederiksberg: Kenneth Flex til privat konsulenthus

Kenneth Flex har fået job i konsulentfirmaet Next Puzzle, som primært rådgiver offentlige organisationer samt erhvervs- og interesseorganisationer. Kenneth Flex fratræder sin stilling i Frederiksberg Kommune med udgangen af august 2010. Kenneth Flex har været ansat i Frederiksberg Kommune i ca. 1 år og før da været ansat som socialdirektør i Køge Kommune i godt 3 år.

Kenneth Flex skal bruge sin viden og erfaring som konsulent, hvor han i samspil med andre udviklere og offentlige chefer skal arbejde med strategi, innovation, organisationsudvikling og ledelse. Kenneth Flex er en anvendt faglig ressourceperson og oplægsholder om sociale og sundhedsmæssige forhold i Danmark.

”Det er en dygtig medarbejder, som forlader et krævende job, men jeg ønsker selvfølgelig Kenneth Flex god vind med de nye udfordringer” udtaler Borgmester Jørgen Glenthøj, som understreger, at Kenneth Flex både har været vellidt af personalet og respekteret for sin faglige viden og ledelse.

”Jeg har været glad for de mange udfordringer i en så stor kommune som Frederiksberg. Frederiksberg Kommune er, som foregangskommune inden for social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet, en af de mest interessante kommunale arbejdspladser med både en stærk faglig tradition, meget kompetente medarbejdere og ledere samt en ambitiøs politisk vision for områderne” udtaler Kenneth Flex, som nu ser frem til at arbejde med samme substans med afsæt i den private konsulentbranche.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer