Grete Christensen genvalgt

11/06/2012 14:56

Administrator

Medlemmerne har genvalgt Grete Christensen som formand. Det står klart efter en tre uger lang urafstemning i Dansk Sygeplejeråd.


Kampvalget om formandsposten i Dansk Sygeplejeråd er nu afgjort. Og den nuværende formand Grete Christensen er genvalgt efter kampvalg med Helle Dirksen, der er kredsformand i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Sjælland.

Den 54-årige formand for Dansk Sygeplejeråd fik godt 10.000 ud af de cirka 18.000 afgivne stemmer. I alt stemte 28,1 procent af de stemmeberettigede. Grete Christensen glæder sig over, at hun kan fortsætte sit arbejde i spidsen for landets sygeplejersker.

”Jeg er utrolig glad for, at medlemmerne har vist mig deres tillid. Men det skal bestemt ikke være nogen sovepude. Vi skal hele tiden blive skarpere og bedre til at hjælpe medlemmerne med de udfordringer, de har i hverdagen,” siger Grete Christensen, som har stor fokus på at favne alle medlemmer.

Dialog og resultater
Formanden for Dansk Sygeplejeråd fortæller, at hun vil fortsætte med at have en stærk dialog med medlemmerne og aktører i sundhedsvæsenet.

”Det er helt afgørende for mig, at vi har en tæt dialog med vores medlemmer både dem, som er ledige og dem som er i arbejde. Og samtidig er jeg optaget af at søge politisk indflydelse gennem et konstruktivt samarbejde med Christiansborg, regionerne og kommunerne,” siger Grete Christensen.

Hun understreger dog, at organisationen ikke vil tøve med at stille kontante krav til de ansvarlige politikere. Og Dansk Sygeplejeråd vil have massiv fokus på at sikre ordentlige arbejdsvilkår for landets sygeplejersker.

”Sundhedsvæsenet har de seneste år øget produktiviteten voldsomt. Der bliver løbet rigtig stærkt, og derfor er det helt nødvendigt, at især arbejdsmiljøet og lønnen hænger sammen med de mange opgaver, som sygeplejersker tager ansvar for. Og vi vil holde arbejdsgiverne helt fast på, at der skal ske en positiv udvikling,” siger Grete Christensen.

Mest Læste

Annonce