Helle Troelsen til Svendborg Kommune

Svendborg Kommune har pr. 1. december 2012 ansat 47-årige Helle Troelsen i stillingen som chef for børn og unge med særlige behov.

Helle Troelsen kommer fra en stilling som seniorkonsulent i det private konsulentfirma Incitare A/S, som primært løser opgaver i kommunerne omkring strategi, organisationsudvikling og styring. Hun har tidligere være sekretariatschef i Ungdomsringen, som er den landsdækkende interesseorganisation for ungdomsskoler, fritids,- og ungdomsklubber. Helle Troelsen har desuden haft forskellige lederstillinger i Børn- og Familieafdelingen i Odense Kommune.

Helle Troelsen er oprindeligt uddannet som socialpædagog, hvilket hun har suppleret med en bachelorgrad i pædagogik. På ledelsessiden har hun gennemført en projektlederuddannelse samt en masteruddannelse ved Syddansk Universitet (Master of Public Management, MPM).

-Jeg er yderst tilfreds med vores ansættelse af Helle, som både besidder en bred ledelsesmæssig erfaring og stor faglig indsigt i området for børn og unge med særlige behov, siger børn- og ungedirektør Jan Præstholm.
- Jeg ser Helle som en absolut kapacitet for Svendborg Kommune og glæder mig meget til vores kommende samarbejde, tilføjer han.

Der var 32 ansøgere til stillingen.

Svendborg Kommune på DenOffentlige.dk Svendborg Kommune
Aktivitet: Artikler: 14 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer