Inger Marie Vynne er Lejres nye kommunaldirektør

Når kommunaldirektør Torben Gaarskær går på pension, får Lejre Kommune en ny topchef: 47-årige Inger Marie Vynne, der kommer fra en stilling som vicekommunaldirektør i Gribskov Kommune.

Med mere end 10 års kommunal direktionserfaring og en solid uddannelsesbaggrund som offentlig topleder, er det en stærk profil, der fremover bliver Lejre Kommunes øverste administrative chef.

Inger Marie har gennemført en række store kommunale opgaver og projekter i sin tid som topleder – først fra Græsted-Gilleleje Kommune og senere fra Gribskov Kommune. Tidligere arbejdede hun som stabschef i Post Danmark og har undervejs i sit arbejdsforløb gennemført en række nationale og internationale uddannelsesforløb inden for ledelse.

Hun tiltræder stillingen som kommunaldirektør i Lejre den 1. juni 2013.

Attraktiv kommune
Om sin egen motivation for at søge jobbet som kommunaldirektør i Lejre Kommune fortæller Inger Marie:

- For mig at se er Lejre Kommune en enorm attraktiv kommune med mange muligheder for udvikling – både af kommunens service til borgerne og af kommunen som geografisk område med mange mindre byer og lokalsamfund. Jeg er optaget af, hvordan vi får de politiske visioner og strategier til at leve, så de kommer borgerne til gavn i dagligdagen. Jeg glæder mig til at tage udfordringen op i Lejre i samarbejde med både borgerne og politikerne i kommunen foruden hele den kommunale organisation, siger Inger Marie Vynne.

Samarbejde og inddragelse
Den nye kommunaldirektør i Lejre sætter en ære i at have et godt samarbejde, også indadtil i den kommunale organisation:

- Inddragelse og samarbejde er en selvfølgelighed for mig i mit ledelsesarbejde. Jeg glæder mig meget til at lære kommunen at kende og komme rundt og møde de ansatte på institutioner, skoler, ældrecentre, materielgårde osv. De ansatte i kommunen er jo dem, der udfører kerneopgaverne, og et godt samarbejde i organisationen er helt afgørende for kommunens evne til at løse sine opgaver til gavn for borgerne, siger hun.

Tilfører kommunen værdi
Borgmester Mette Touborg glæder sig over, at et enigt ansættelsesudvalg pegede på netop Inger Marie Vynne som Lejres nye kommunaldirektør.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Lejre Kommune får en meget kompetent og fremsynet kommunaldirektør som også kan udfordre os politikere. Både fagligt og personligt kan hun tilføre kommunen værdi. Dels fordi hun kommer med en stor indsigt i den kommunale verden, men også fordi hun har blik for, hvordan politiske beslutninger omsættes til konkret betydning for borgernes hverdag i Lejre Kommune, siger Mette Touborg.

Kort om Inger Marie:
• 47 år. Født og opvokset i Askov ved Vejen.
• Bor i Hellerup sammen med venner og familie, der også tæller tre hendes drenge på henholdsvis 12, 18 og 21 år.
• Løber, cykler, rider og spiller fodbold – og holder af at tilbringe ferierne i sommerhus ved den jyske vestkyst. 

Lejre Kommune på DenOffentlige.dk Lejre Kommunes vision er sammenfattet i bogen Vores Sted: Læs den her. Vi ønsker at være et sted med stærke fællesskaber, frirum til initiativ og naturen som rammen om det hele.
Aktivitet: Artikler: 24 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.