Jannie Knudsen er den nye beskæftigelseschef i Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune har ansat den 42-årige Jannie Knudsen fra Cowi som beskæftigelseschef. Hun kommer fra en stilling som projektchef med nationalt ledelses- og markedsansvar.

Udover ansættelse og ledelsesmæssig erfaring fra den private sektor, har Jannie også en meget stor ledelsesmæssig erfaring fra den offentlige sektor via forskellige ansættelser i fx Rebild som Jobcenterchef, myndighedschef i Aalborg Kommune, og en årrække som stabschef og vicekommunaldirektør i det gamle Hals Kommune.

Jannie siger, at hun passer godt ind i Jammerbugt Kommunes univers. Jannie nævner selv, at hun har en ledelsesstil, der bygger på åbenhed og inddragelse af medarbejdere, samt en stor økonomisk indsigt, fordi i alle tidligere ansættelser har hun haft budgetansvar. Jannie har tilmed været økonomichef i det tidligere Hals Kommune.

Den faglige ballast er i høj grad også med i Jannies bagage. Via arbejdet i Cowi har Jannie fået stor indsigt i arbejdsmarkedsområdet, fordi hun har fungeret som konsulent på arbejdsmarkedsområdet. Derudover har hun beskæftiget sig med området via sine ansættelser blandt andet i Rebild som Jobcenterchef og i mange andre sammenhænge.

Borgmester Mogens Gade er også godt tilfreds med de kvalifikationer, som Jannie Knudsen har med i rygsækken. Det er præcis disse kvaliteter som åbenhed og tillidsvækkende ledelse, økonomisk indsigt og faglig ballast som borgmesteren sætter i højsædet. Han ser frem til samarbejdet med Jannie og glæder sig over at have fundet en ny beskæftigelseschef blandt 20 ansøgere.

Tillykke til Jannie med jobbet.

Jammerbugt Kommune på DenOffentlige.dk Jammerbugt Kommune
Aktivitet: Artikler: 7 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer