Jens Hornemann fra COK til BDO

COKs direktør siden 2007, Jens Hornemann tiltræder per 1. feb. 2011 en ny stilling som ledende partner og direktør i BDO Kommunernes Revision. En ny direktør søges nu til at stå i spidsen for COK - Danmarks største virksomhed inden for kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Den nye direktør skal videreføre den positive udvikling, som har kendetegnet COK de seneste år. COK er kommunernes virksomhed, som tilbyder læring og udvikling inden for kommunalpolitik, lederuddannelse, faglig efteruddannelse og organisationsudvikling.

Formand for COKs bestyrelse, cheføkonom i KL, Jan Olsen udtaler:
”Den nye direktør skal stå i spidsen for realiseringen af COKs strategi og være visionær og udviklingsorienteret i forhold til opfyldelsen af COKs mission og vision som et landsdækkende center for kompetenceudvikling.”

COKs bestyrelse har netop vedtaget en ny strategi for perioden frem til 2014, som betyder, at virksomheden på det strategiske niveau skal:

* Sætte fokus på og markere sig som udbyder af kompetenceudvikling til de store personalegrupper på velfærdsområdet
* Udvikle partnerskaber med kommunerne omkring kompetenceudvikling
* Være den førende udbyder af lederudvikling og lederuddannelse til kommunale ledere på alle niveauer.

Jens Hornemann har stået for en succesfuld omstilling af COK, der har udmøntet sig i en betydelig vækst, økonomisk konsolidering og en ny styrket position i kommunerne. Denne udvikling vil nu være afsættet for den kommende direktør og for COKs fortsatte arbejde for at understøtte kommunestyrets drift og udvikling gennem kompetenceudvikling.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer