Jens-Otto Skovgaard Jeppesen fra OUH til Epilelsihospitalet

Den 1. december 2011 tiltræder Jens-Otto Skovgaard Jeppesen som administrerende direktør på Filadelfia.

”I bestyrelsen har vi lagt vægt på den brede, solide og relevante baggrund, som Jens-Otto Skovgaard Jeppesen har fra sygehus- og forvaltningsverdenen. En viden og erfaring der gør ham velegnet som Filadelfias nye administrerende direktør,” udtaler Filadelfias bestyrelsesformand Kjeld Møller Pedersen.
Jens-Otto Skovgaard Jeppesen har et omfattende kendskab til det danske sygehusvæsen, et kendskab han især har opbygget gennem de 15 år (1994-2009), hvor han var administrerende direktør på Odense Universitetshospital.
Før Odense Universitetshospital var han i knap syv år ansat i det daværende Fyns Amt, som vicedirektør for sundhedsområdet, og han var også aktivt involveret i sundhedsudviklingen på amts- og landsniveau.
Efter en kortere forskningsperiode inden for sundhedsøkonomi på universitetet i Odense begyndte Jens-Otto Skovgaard Jeppesen sin erhvervskarriere i Odense Kommune, hvor han var ansat igennem seks år, først som økonomi- og planlægningskonsulent og de sidste to år som kontorchef i stadsdirektørens kontor.
”I bestyrelsen ser vi frem til et frugtbart og udbytterigt samarbejde med Jens-Otto Skovgaard Jeppesen, og vi glæder os til sammen at tage fat på de udfordringer, som Filadelfia står overfor,” siger Kjeld Møller Pedersen.
Jens-Otto Skovgaard Jeppesen er 55 år og kandidat i økonomi fra Odense Universitet. Han kommer fra en stilling som vicedirektør inden for Velfærdsinnovation i Region Syddanmark, som han har varetaget siden 2009.

Emneord: Jens-Otto Skovgaard Jeppesen, Filadelfia, OUH
DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også