Jessen Nissen overrasket med frivilligprisen 2012

Det var en meget overrasket Leif Jessen Nielsen, formand for Senior Træf Roskilde, der onsdag den 9. januar modtog frivilligprisen 2012.

Det har jeg slet ikke fortjent, var hans ydmyge kommentar. Det er der mange andre, der er uenige med ham i. Prisen blev overrakt af formanden for Forebyggelses- og Socialudvalget Morten Gjerskov, der uden modtagerens vidende havde aftalt at dukke op på seniorernes første møde i år, med en check på 5000 kr., et diplom og en buket blomster.

- Du er blevet indstillet til årets frivilligpris af frivillige kolleger, som kender dig godt. De siger, at du er meget aktiv, målrettet og engageret i frivilligt socialt arbejde. Du har særlig fokus på, hvordan foreningen kan have aktiviteter til gavn for ufrivilligt ensomme, ligesom du er meget optaget af hvordan jeres forening kan åbne sig for nærmiljøet, sagde Morten Gjerskov ved overrækkelsen af prisen.

Frivilligprisen uddeles hvert år af Forebyggelses- og Socialudvalget, som var helt enige om at pege på årets modtager.

Leif Jessen Nielsen havde i øvrigt selv arrangeret en overraskelse for foreningens medlemmer, idet han havde aftalt med borgmester Joy Mogensen, at hun ville lægge vejen forbi og sige et par ord. Men samtidig havde andre af foreningens medlemmer altså forberedt en anden overraskelse til formanden.

Roskilde Kommune på DenOffentlige.dk Roskilde Kommune
Aktivitet: Artikler: 57 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer