Kaj Weng Rasmussen fejret med manér

Mandag d. 2. april holdt Stevns Kommune reception for Kaj Weng Rasmussen (V) i anledning af, at han har været aktiv i lokalpolitik i 50 år.

Ca. 150 mennesker, heriblandt politikere og ansatte fra administrationen, var mødt op i mødesalen i Store Heddinge for at hylde jubilaren, der med sine 82 år er Danmarks ældste kommunalpolitiker og tilmed den politiker i Danmark, der har været valgt i længst tid.

Borgmester Poul Arne Nielsen var den første af i alt 8 talere ved receptionen, og da Venstres formand på Stevns, Hans Peter Michaelsen, fik ordet, udnævnte han Kaj Weng Rasmussen til æresmedlem.

En imponerende politisk karriere
Kaj Weng Rasmussens politiske virke begyndte tilbage i 1950, hvor han som 20-årig meldt sig ind i VU. Som 24-årig stillede han op til Ølsemagle Sogneråd, men han blev først valgt ind ved den første kommunesammenlægning i 1962, som det yngste medlem i byrådet.

I løbet af de sidste 50 år har Kaj Weng Rasmussen været med til at styre Stevns igennem to kommunalreformer. Han har været medlem af Økonomiudvalget i 32 år, været socialudvalgsformand i 25 år, siddet 25 år i Storstrøms Amt og 4 år i Regionsrådet.

I 2005 blev den utrolige politiske karriere hædret, da Kaj Weng Rasmussen blev udnævnt til Ridder af Dannebrog.
 

Stevns Kommune på DenOffentlige.dk Stevns Kommune
Aktivitet: Artikler: 10 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer